Bliv kunde

Hvis du vil investere i Advice Invest kan du komme med fra dags dato.
Advice Invest er struktureret således, at selskabets indre værdi og aktuelle investeringer 
opdateres løbende. Indgagnskurser for nye investorerer opgøres på daglig basis af vores revisor.

Som investor i Advice Invest A/S slipper du for at modtage værdipapirnotaer, da alle investeringer foregår i regi af selskabet. Gevinsten på din investering opstår som forskellen mellem din indgangskurs, og den aktuelle kurs opgjort efter indre værdi.
 
Vi oplever, at en personlig dialog er med til at skabe tryghed for vores kunder, og vi mener, at et personligt møde ofte er meget gavnligt inden en beslutning om investering træffes. 

Er du interesseret i at høre mere? Ring på 2216 4081 eller udfyld boksen til højre for at blive ringet op.

Enhver kunde er forskellig. Derfor gør vi vores til at give alle kunder den behandling de ønsker, og som giver den største tryghed. Derfor har vi en tæt og personlig kontakt med de af vores kunder, der ønsker dette. Det er dog altid muligt for vores investorer at følge med i hvorledes det går med investeringen.
 
Som investor i Advice vil du få tilgang til din egen personlige investor side, hvor du  
kan holde dig opdateret omkring kursudviklingen på din formue. Kursen opdateres på 
Advice Invest-aktierne i dit depot og kan følges på ugebasis via log-in på hjemmesiden. Det er også muligt at holde sig opdateret ved at downloade Advice Capital App’en i App Store eller Google Play.
 
Vi sætter en ære i løbende at tilbyde informative og relevante arrangementer i forbindelse 
med vores kvartalsvise resultatpræsentationer. Som investor bliver du inviteret til disse kvartals- og årspræsentationer, hvor ledelsen gennemgår periodens hændelser og resultater. Vi bestræber os også på at give vores kunder en eksklusiv indsigt i udvalgte investeringscases. Det sker f.eks. ved, at vi inviterer ledelsen for et af vores topselskaber i porteføljen til at holde et spændende oplæg til hvert arrangement. Derved får vores kunder et førstehåndsindblik i en af vores mange investeringscases og i de bagvedliggende overvejelser.