Bliv ringet op

Indtil videre har mere end 60 personer valgt at blive kunde i det fælles investeringsaktieselskab, Advice Invest A/S og ønsker du en aktiv styring af din formue, så kan du læse mere om konceptet og hvordan du kommer med nedenfor.

Det kan tænkes, at du har interessen for værdipapirer, men ikke har tiden. Du skal ikke hele tiden forholde dig til en investeringsbeslutning, - det gør vi for dig. Vi investerer dine penge på samme måde, som vi investerer vores egne. Ledelsen i Advice Invest A/S er kunde og aktionær på lige fod med dig.
 
Vi tænker langsigtet og er givet friheden til at sammensætte en portefølje med samtlige aktivklasser. Du modtager ikke løbende fondsnotaer, det gør selskabet, og du har kun én og samme fondskode i dit depot. Vi er ansvarlige for, at selskabet giver afkast.
 
Minimumsinvesteringen er kr. 1 mio. Du kan opsige aftalen med 3 måneders varsel. Samtlige af selskabets dokumenter fremsendes til dig efter anmodning, og inden du giver din accept. Ønsker du selv at læse mere om os, inden vi mødes, er du mere end velkommen til at opnå fortrolighed med vores forretningskoncept, resultater og vilkår i vort udbudsmateriale her. 

Kontakt Lars Fetterlein på 2216 4081 eller e-mail lf@advicecapital.dk for at høre mere om vores investeringskoncepter og dine muligheder for at blive kunde.